Camera360

Camera360 para Android 1.5 2.7.0

Een spiegelreflexcamera op je telefoon

VOOR

  • Nieuwe effecten en filters
  • Veel opties voor de camera
  • Eenvoudig online delen

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Uitmuntend
8

Camera360 is een gratis camera-app waarmee je eenvoudig mooie en scherpe foto's maakt, zélfs in het donker. Daarnaast bewerk je de afbeeldingen met professionele filters tot prachtige plaatjes.

Vanaf nu schiet je ook in een club, in de menigte bij een groot concert of 's nachts op straat duidelijke foto's. De licht- en bewegingssensor in Camera360 zorgt er namelijk voor dat bijna elke afbeelding die je met deze app maakt scherp is. Je stelt eenvoudig het gewenste formaat, ISO snelheid, focus en flash in voor het perfecte plaatje. Als je zelf ook op de foto wil activeer je de timer en Camera360 doet het werk voor jou.

Mist je foto nog net dat beetje extra? Dan heeft Camera360 verschillende opties om er iets fantastisch van te maken. Met deze app heb je tientallen filters tot je beschikking die variëren van eenvoudige retro-filters tot schetsen tot het toevoegen van griezelige spookplaatjes. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verschillende losse foto's samen te voegen in een collage, of om meerdere shots in dezelfde afbeelding te maken.

Je deelt je nieuwe kunstwerkjes via de Share-knop met je Twitter, Facebook en Flickr vrienden. Als je de optie Copy to Camera Roll aanvinkt slaat Camera360 je foto's vanzelf op in je galerij.

Ben jij een Instagram-fanaat die op zoek is naar een nieuw bewerkingsprogramma? Dan is Camera360 een must-have voor jou. Je creëert snel en simpel mooie en originele plaatjes en deelt deze eenvoudig op het web.

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor android

Meer
Camera360

Download

Camera360 para Android 1.5 2.7.0

Beoordelingen about Camera360

Promotie×